Autovindecarea - Blog - Noi Oportunitati

Search
Du-te la conținut

Meniu principal

Echilibrarea Yin - Yang la nivelul organelor interne

Publicat de Daniel MIhai Feies in Autovindecarea · 31/3/2013 13:37:32
Tags: EchilibrareaYinYang
Organele Yin sunt cele care dețin energie, iar organele Yang sunt cele care transportă energia. De aceea este necesar ca în interiorul organelor Yin să fie suficientă energie, iar organele Yang să poată deplasa această energie. În situația în care dintr-un motiv sau altul organul Yang nu primește energie, funcționarea sa va fi foarte slabă.

Energizarea spațiilor cu ajutorul Bolului Cântător Tibetan

Publicat de Daniel MIhai Feies in Autovindecarea · 28/3/2013 17:55:03
Tags: BolulCântătorTibetan
Bolurile cântătoare sunt folosite de mii de ani pentru meditaţie, în ritualurile de vindecări şi purificări. Se spune că, atunci când vibrează, reproduc sunetul sacru OM. În Feng Shui, bolurile cantătoare sunt folosite împreună cu beţişoarele parfumate şi cu clopoţeii tibetani pentru a purifica Chi-ul din casă sau firmă şi a atrage energiile aducătoare de abundenţă, sănătate şi împlinire.

Teoria Cuantică

Publicat de Daniel MIhai Feies in Autovindecarea · 28/3/2013 10:03:54
Tags: TeoriaCuantică
Teoria cuantică consideră că toate sistemele materiale posedă ca principală caracteristică dualitatea undă-particulă. Astfel electronii, care în fizica clasică - newtoniană, acționau ca particule, se pot comporta ca unde în anumite condiții speciale, respectând legile electromagneticii și nu cele ale mecanicii. Toate acțiunile care au loc în fizică pot fi masurate, iar cele mai mici unitați energetice, care nu mai pot fi subdivizate sunt “cuantele” (de aici și denumirea de fizică cuantică). De exemplu, un atom poate face un salt de la o stare la alta, fără a trece prin stadiile intermediare, cu emisia unei cantități cuantice de energie luminoasă. Când particulele interacționează, este ca și cum ele ar fi conectate prin legături invizibile la un întreg. Pe scară largă, aceste conexiuni invizibile sunt atât de multe încât analiza lor devine probabilistă.
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal