05/2013 - Blog - Noi Oportunitati

Search
Du-te la conținut

Meniu principal

Legea Univesală a Rezonanței

Publicat de Daniel MIhai Feies in Legea Universală a Rezonanței · 20/5/2013 19:53:17
Tags: LegeaRezonantei
Un înțelept spunea că dacă ar trebui să scriem toate marile adevăruri ale Creației, ele ar încăpea pe o carte poștală. Legea rezonanței este unul dintre aceste adevăruri fundamentale, care se regăsește în toate aspectele Manifestării, de la comportamentul undelor și particulelor nucleare, viața ființelor și până la legile care guvernează galaxiile

Gândul este cel care atrage binele sau răul în existența noastră

Publicat de Daniel MIhai Feies in Cauzele spirituale ale bolilor · 15/5/2013 12:59:36
Tags: PutereaGândului
Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers. Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru. Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenţa noastră. Toate gândurile emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.

Fondul de ură și de supărare se dezvoltă și se transformă într-un program de autodistrugere

Publicat de Daniel MIhai Feies in Cauzele spirituale ale bolilor · 8/5/2013 17:09:17
Tags: UrăSupărareAutodistrugere
Oamenii trebuie să înceteze să se urască unul pe altul. Acest lucru slăbeşte organismul şi aduce boala. Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă. Supărarea pe aproapele tău este una dintre cele mai răspândite încălcări ale legilor universului care pot determina diferite neplăceri în viaţă, atât celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă.
Înapoi la conținut | Înapoi la meniul principal